top of page

Reparasjoner

Bærum Bilverksted reparerer de alle fleste biler, også de med ny og avansert teknologi. Vi sørger hele tiden for at vårt personale er oppdatert på disse teknologier. Opplæring er derfor en viktig del av virksomheten. Kontinuerlig kursvirksomhet gir våre mekanikere muligheten til å ta forsvarlig hånd om nyere biler med avanserte systemløsninger. Vi følger nøye med den tekniske utviklingen og oppdaterer vårt utstyr og våre dataprogram fortløpende.

EU-kontroll

Målet med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. Kontrollen er obligatorisk, og du kan være trygg på at vi gjør en nøyaktig jobb.

Les mer her.

 

Hjulstillingskontroll

Kjører du med feil hjulstilling uten å vite det? Vi har moderne utstyr for analyse av forstillingen på bilen. Det kan spare deg for mye penger, ved å ta en slik kontroll på bilen din. Selv ved små avvik øker slitasjen på dekkene, drivstofforbruket øker og kjøreegenskapene blir dårligere.

Glass/ruter
 

Må du bytte frontrute, dekkes bytte av forsikringen din dersom du har kasko eller delkasko. Du betaler kun en eventuell egenandel. Noen forsikringer har heller ingen egenandel. Dette er avhengig av din forsikringsavtale, og vi er behjelpelige med å finne ut av dette for deg. Frontrutebytte medfører ikke bonustap på din forsikring. Vi ordner alt med forsikringsselskapet, slik at du ikke trenger å tenke på det.

Dekk

 

Vi har dekk til alle typer biler fra de kjente merkene, som Nokian, Michelin, Continental, Goodyear og BF Goodrich til gunstige priser. Vi har også rimeligere alternativer.

Vi har dekkhotell.

Aircondition

 

Fungerer ikke aircondition-anlegget ditt som det skal?

Hvis det ikke blåser, bare blåser kaldt eller andre problemer. Da er det et tegn på at den trenger service og eventuellt en reparasjon.

Vi utfører feilsøking, service og reparasjon på ditt airconditionanlegg.

Karosseriskader

 

Har uhellet vært ute og du har fått en skade på karosseriet?

Vi fikser bulker og lakkskader på din bil.

Bilalarm

 

Vi er godkjent montør av Defa tyverialarm til din bil.

bottom of page